Alexáék konkrét helyszíneken és körülmények között képzelték el esküvői fotósorozatukat, mely két időpontban, két különleges helyszínen vált kerek egésszé.

Az első alkalommal egy balatonfüredi élményhajózás keretei között igyekeztem lencsevégre kapni őket. Meg kell valljam amikor először hallottam tőlük hajós fotózás ötletét félelemmel vegyes izgatottsággal fogadtam az ötletet, hiszen bár a felszerelésemet vízállóvá lehet tenni, nekem attól még továbbra is fenntartásaim voltak  az úszás gondolatával. A kezdeti bizonytalanságot a hajótesten hamar felváltotta a tenni akarás és a bátorság és bár a nyílt vízen érezhető volt a szélmozgás és a hullámok ereje, már-már a kedves hajóskapitányunk kezdett aggódni, mikor egynéhány különleges perspektíváért milyen elszántan kihajoltam a víz fölé. Laciék kívánsága volt, hogy a Tihanyi apátságot próbáljuk meg beletenni a képbe, való igaz, hogy kihagyhatatlan látképe egy balatoni hajóútnak. A kikötőbe visszaérve mindannyian leszögeztük, hogy hatalmas élmény volt ez a nevetéssel és érzelmekkel teli merész fotózás.

Második állomásunk már a szárazföldön volt, színtere pedig a kapolcsi Hazai Provence vendégház levendulás kertje. A helyszín magával ragadó, szépsége pedig önmagáért beszél, így abszolút alkalmas volt a sorozat második felének elkészítésére. Aggodalmakról itt már nem beszélhetünk, Alexát is sikerült megnyugtatnom, hogy már jóval előre megrendeltem magunknak a gyönyörű naplementét, a hatás pedig nem maradt el. Alexa és Laci nagyon elégedettek voltak a sorozattal, remélem ti is hasonlóképp vélekedtek.