Rólam

Kovács Attila esküvőfotós

Kiváltságnak érzem, hogy a pillanatnak élhetek, mert így segítséget nyújtok az emlékezéshez fénykép formájában. Minden pillanat csak egyszer történik meg az életben, ezáltal engem az inspirál hogy részese lehetek annak a napnak, amikor két ember élete összefonódik és ennek hangulatát, útját és minden érzelmét a képek által elmesélhetem. Ha ránézek egy elkészült fényképre, amit én készítettem, fel tudom idézni a szavakat, körülményeket és a lelkiállapotot…
Ezért varázslat ez. A pillanat különleges amelyet ti tesztek azzá, ezáltal lesztek így az életem része, az én történetem szereplői.

Akik már engem választottak

A legnagyobb elismerést mindig az elégedett párok jelentik számomra.
Ennél jobb visszajelzés nem is kell.

Szió dràga Ati! Tegnap megkaptuk a fotókat és màra mindketten megnèztük. Annyira imàdjuk mindet! Olyan nagyon szèpen köszönjük neked!!!
Megèlni is èlmèny volt,de az hogy visszanèzve is annyira visszaadja, csúcs!

Alexa & Laci

Először is nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!  Másodszor pedig nagyon szèpen köszönjük a kèpeket,fantasztikus munkát vègeztèl ❤️

Anna & Gábor

Manapság ritka ha valakinek az ígérete, a kivitelezés és a kész terméke is összhangban van. Nálad ez maximálisan megtörtént. 10/11.

Kata & Zoli

Esküvő

Év fotós tapasztalat

%

Megbízhatóság

Vegyétek fel velem a kapcsolatot

Ha  egyéni árajánlatot szeretnétek kérni vagy  kérdésetek volna írjatok bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot.

24 órán belül válaszolok minden email-re, azonban, ha ez idő alatt nem érkezik meg, érdemes megnézni az email fiók Spam mappájában is, hátha ott landolt.

kovacsattilaphoto@gmail.com  
0620/552-56-70