Az esküvőszervezés számos részfeladatot ölel fel, sok-sok stresszel, készülődéssel, rengeteg szervezéssel jár, amíg az utolsó desszertvilla, ültetőkártya és virágszirom is a helyére kerül. Ki az, aki ne szeretné megörökíttetni az alapos szervezés végső eredményét, magát az esküvőt?

Az esküvő szezon már májusban megkezdődik. Ti is jövőre esküsztök? Ne feledjétek, hogy esküvői fotós nélkül nincs esküvő! Foglaljátok le időben az esküvői fotósotokat, mert bizony megeshet, hogy mire észbe kaptok, már minden szabad időpont betelt a határidőnaplójában! Nincs is annál elkeserítőbb, amikor annyi szervezés után, az életetek legszebb napjáról csak közepesen sikerült fényképek készülnek. Ugye, Ti sem szeretnétek rosszul sikerült vagy az ízlésetektől távol álló stílusban készült fotókat megosztani másokkal és elrakni a családi albumba?

Keressetek meg bizalommal és nézzétek végig referenciáimat! Ha tetszik, amit láttok, akkor ne halogassátok a dolgot, foglaljatok le időben, mint esküvői fotóst a nagy napra! Ha komolyan érdeklődtök, keressetek fel bizalommal elérhetőségeim egyikén és megbeszélhetjük a részleteket!