Manapság hatalmas divat a jegyesfotózás, nem véletlenül, hiszen ennek keretein belül csodálatos fotók készülnek a szerelmesekről. A jegyesfotózásnak ezen kívül van egy másik nagy előnye, amivel érdemes tisztában lenni; ennek tudatában biztosan nem fogtok gondolkodni azon, hogy éljetek-e a jegyesfotózás lehetőségével!

A jegyesfotózás tulajdonképpen egy szoktatási program is. A pár tagjai megismerkednek leendő fotósukkal és megbarátkoznak a kamera jelenlétével, így a nagy napon már minden összehangoltan működhet. A jegyesfotózás lehetőséget biztosít arra, hogy azok, akik feszengnek a kamera előtt, vagy sosem vettek részt profi fotózáson, kicsit szokják ezeket a körülményeket. Ez rendkívül fontos, hiszen, ha valaki szégyellős, vagy nem tudja, hogyan viselkedjen egy fotózáson, az visszatükröződik a képeken. Emiatt sokszor előnytelen, természetellenes fényképek születhetnek.
Nem beszélve arról, hogy egy jegyes fotózást akár egy teljesen eltérő időpontban, évszakban is tarthatjuk, még változatosabbá téve ezzel a végleges esküvői sorozatot.

Ti ne kockáztassatok, hanem válasszátok a jegyesfotózást! A jó hangulatú, barátságos körülmények garantáltak, így nem lesz nehéz feloldódnotok a kamera előtt. Szolgáltatásom igénybevételéhez keressetek bizalommal elérhetőségeimen!

A 2020-as évtől minden jegyesfotózásra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben nem vagy elégedett a várt eredménnyel, úgy visszafizetem a fotózás teljes árát.