Szolgáltatások

Bízzátok rám a nagy nap megörökítését! 

Természetes, hogy minden ifjú pár azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes formában kerüljön megörökítésre. Mivel ismeretesek számomra is ezek az igények, az esküvői fotókat magas színvonalú szolgáltatás keretein belül biztosítom, profi felszereléssel és kreatív ötletekkel, amiket vonzó csomagajánlatok keretein belül rendelhettek meg.

Milyen opciók közül válogathattok?

Ha a kis fotós csomagot választjátok, 3 órán keresztül a rendelkezésetekre állok, ez idő alatt pedig egy esemény, például a polgári szertartás kerül megörökítésre, majd csoportképek is készülhetnek. Ez a csomag minimum 200 utómunkán átesett képet tartalmaz és emellé még ajándékba kaptok 10 darab 10 x 15-ös méretű nyomtatott fényképet.

Az alap esküvői fotós csomag keretein belül már jóval több dolgot vehettek igénybe, 10 órán át együtt dolgozhatunk, így már minimum 600 utómunkán átesett képpel számolhattok, továbbá szó lehet előre egyeztetett kreatív fotózásról is, 40-50 retusált képpel. Ennél a csomagnál is készülök ajándékkal, mégpedig 15 darab 10 x 15-ös nyomtatott fényképpel.

A normál esküvői csomag igénybevétele esetén 12 órán keresztül számíthattok jelenlétemre, így több fotó is készülhet, végeredményül pedig 700 utómunkán átesett képet kaphattok. Ebben a csomagban szintén igénybe vehetitek a kreatív fotózást is, melynek eredménye 40-50 darab retusált kép. Az ajándék 20 darab 10 x 15-ös méretű nyomtatott fénykép.

A prémium esküvői fotós csomag igénybevétele esetén egész nap, hajnali 1-ig bezárólag rendelkezésetekre állok, és 800 válogatott, utómunkán átesett fotó lehet a Tiétek. A kreatív fotózáson túl ajándék fotókönyv is jár Nektek, erről azonban érdeklődjetek előzetesen, ha a prémium esküvői fotós csomagot vennétek igénybe. 25 darab nyomtatott 10 x 15-ös fénykép jár ezzel a csomaggal ajándékként!

Extra fotós csomag is megrendelhető, amiből semmi sem hiányozhat. Egész napos rendelkezésre állás, kreatív és jegyesfotózás, ajándék fotókönyv és az összes fotó, ami a nagy napon készült, kivétel nélkül, a retusáltakkal együtt! A kreatív fotózás során 40-50, míg a jegyes fotózáson 30-40 darab retusált fotó készül. Ezen felül Ti választhattok ajándékba 30 darab 10 x 15-ös nyomtatott képet!

Ha bármelyik esküvői fotós csomag felkeltette az érdeklődéseteket, vagy szeretnétek külön jegyes- illetve kreatív fotózást, esetleg a bővített rendelkezésre állás részletei érdekelnek Titeket, keressetek bizalommal, kérjetek árajánlatot az igényeitekhez és a nagy naphoz igazodva!